Колиба

Колибою називали сезонне, дерев’яне житло пастухів і лісорубів, поширене в гірських районах Карпат. В даний час з назвою «колиба» асоціюються кафе-ресторани з традиційною закарпатською та українською кухнею. Дизайн і інтер’єр колиби переплітається з місцевим колоритом, а саме вишивка, і старовинні знаряддя праці, мисливські трофеї, косички з цибулі та часнику, які вважалися оберегами і багато інших автентичних деталей.

Ще однією родзинкою нашого готелю, та й Пилипця в цілому, є кафе «Колиба», кінцева точка села 10 м до підйомника. Шикарна панорама на гори. І найголовніше, КРАЩА кухня в Пилипці. Запорука нашого успіху полягає в тому що ми відбираємо найсвіжіші продукти, а вода для приготування наших кулінарних шедеврів використовується з джерела, яке бере початок на вершині г. Гемба. Акцент зроблений на стравах з м’яса, здебільшого свинина. Також закарпатська кухня славиться домашніми сирами, особливо бринзою.

Кафе «Колиба» може зручно розмістити 80 гостей і задовольнити вимоги в їжі, навіть найвибагливіших гурманів!

Что предлагает ресторан?

Отдых в Пилипеце в отеле «Горянин – это отдых с большой буквы «О»! Кухня ресторана становится той самой изюминкой, без которой комплексу не удалось бы заслужить такой популярности и признания среди отдыхающих.

Во благо посетителей неустанно трудятся исключительно профессиональные повара, которые являются дипломированными специалистами и располагают немалым опытом. Для приготовления невероятно вкусных, всегда аппетитных блюд используются исключительно свежие продукты питания.

Мы предлагаем:

  • меню, достойное внимания даже самых привередливых гурманов;
  • отменный сервис;
  • уютную атмосферу.

В ресторане есть возможность не только вкусно поесть, но и расслабиться, отвлечься от суеты и насладиться вкусом кулинарных шедевров, созданных нашими поварами.